Antena Căutare

Olguța, fetița timidă de peste Prut, s-a transformat într-o adevărată divă. Schimbarea la față a câștigătoarei X Factor!

Ultima câștigătoare de X Factor a devenit peste noapte o adevărată celebritate în România. Olga Verbițchi participă la numeroase proiecte, iar transformarea fizică a adolescentei de doar 15 ani este de-a dreptul impresionantă

Ultima câștigătoare de X Factor a devenit peste noapte o adevărată celebritate în România. Olga Verbițchi participă la numeroase proiecte, iar transformarea fizică a adolescentei de doar 15 ani este de-a dreptul impresionantă.

Copilița cu codițe a devenit, ca prin minune, o adevărată divă, Noua coafură, machiajul perfect și toaletele alese pentru a poza într-un proiect al cărui final îl vom afla în curând a făcut-o pe tânără de nerecunoscut, iar fotografia postată de aceasta pe Facebook, a adunat peste 2000 de like-uri în mai mulțin de trei ore.

Cum l-a prins noul an pe Emilian Nechifor. Fostul concurent de la "X Factor", înconjurat de patru fete frumoas... Emilian le-a cântat fanilor pe Facebook și i-a lăsat mască. Piesa care i-a înnebunit: "Ai fost genial"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x