Antena Căutare

OMUL din spatele ARTISTULUI! Cum este Delia, cu adevărat, în viața personală?

Ne-a obișnuit cu atitudinea sa euforică, ce umple camera și cu jovialitatea sa de la masa juraților X Factor. Cum este însă Delia în viața de zi cu zi?

Ne-a obișnuit cu atitudinea sa euforică, ce umple camera și cu jovialitatea sa de la masa juraților X Factor. Cum este însă Delia în viața de zi cu zi?

Culmea, este la fel! NATURALĂ în primul rând și extrem de sinceră. Aceasta ne-a mărturisit într-un interviu că singurul defect pe care îl vede la ea este faptul că nu are răbdare.

Dacă ar fi fost să nu ajungă cântăreață, artista ar fi putut fi o pictoriță talentată, o actriță bună sau un om de televiziune profesionist. Totuși, lipsa de răbdare pare să îi pună mereu bețe în roate.

Făcând un rezumat, Delia este o persoană minunată atât în fața camerelor cât și în spatele acestora, bucurându-ne de fiecare dată sufletul și umplându-ne de energie pozitivă!

Nu uita - din toamnă, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4‬‪#‎xFactor5#xFactorR

FOTO WOW! Nicoleta Nucă, la fel de expresivă și când era doar un bebeluș! Fanii: “Ce dulce ești!”... Horia Brenciu este juratul preferat al frumoasei Angelina Jolie! Iată dovada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x