Antena Căutare

„Ai aur în gât, una dintre cele mai bune voci pe care le-am ascultat”! Prima dragoste a Deliei l-a cucerit pe Ștefan Bănică

Fără să vrea, cel mai pașnic și bine dispus rocker pe care l-am văzut vreodată a stârnit discuții aprinse în juriu. „De vină” a fost chiar trecutul său și vocea care l-a cucerit pe Ștefan Bănică!

Fără să vrea, cel mai pașnic și bine dispus rocker pe care l-am văzut vreodată a stârnit discuții aprinse în juriu. „De vină” a fost, culmea, chiar trecutul său!

Să vă explicăm. Omul care „își trăiește viața rock'n'roll”, Ovidiu Anton, cel care cânta melodii „de-ale lui Iordăchioaie” la șase ani, se cunoaște cu Delia. Amândoi au făcut parte din cercul Armonia, la Palatul Copiilor. Acum e bărbat însurat și nu și-a mai văzut prietena de mulți ani, așa că revederea a fost cu peripeții.

Când a pășit pe scenă, Delia l-a îmbrățișat și a întrebat zâmbind: „De ce eram leșinată după tine?”. Răspunsul a venit natural de la Ovidiu, emoționat de cum a pus problema frumoasa noastră jurată: „Aveam plete, cântam la chitară Bon Jovi”. Se pare că pletele au dispărut dar nu și pasiunea lui pentru Bon Jovi și amintirile Deliei: „A fost, oarecum, prima mea dragoste”.

Sătul de afirmațiile colegei sale, Horia Brenciu l-a „invitat” să cânte. Piesa „Always”, a lui Bon Jovi, i-a venit mănușă - publicul s-a ridicat în picioare, Deliei i-au dat lacrimile iar Ștefan a trăit ritmul rock odată cu participantul.

„Ai aur în gât, ești una dintre cele mai bune voci pe care le-am ascultat. Ești voce rock iar eu am nevoie de o voce rock. Bravo, tată!”, a exclamat Bănică, secondat de colega sa Delia care îi știa de mică potențialul.

Numai Horia Brenciu nu s-a lăsat impresionat de prezența lui Ovidiu. Ferm convins că a venit sigur că o să câștige din cauza trecutului său, juratul l-a analizat dur, concluzionând că are voce dar nu și emoție.

Chiar și așa, verdictul său negativ nu a influențat juriul iar concurentul cu factorul rock a trecut mai departe!

Irina Ionescu, diamantul lui Brenciu: „Meriți mai mult decât un vot, meriți să mă ridic în picioare ori de câte ori cânț... O apariţie SPECTACULOASĂ! Evghenia Burnusuz este Crăiasa Zăpezilor de la X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x