Antena Căutare

Patru crai vor multimi de fete nebune dupa ei, in timp ce Ionut e topit dupa fetele lui

Backstreet Boys de Romania vor sa dea fetele pe spate, iar indragostitii se gandesc la numele potrivit pentru fetita lor. Sa fie... Delia?

Patru crai vor multimi de fete nebune dupa ei, in timp ce Ionut e topit dupa fetele lui Galerie
Backstreet Boys de Romania: vor ca fetele sa fie in delir!

La X Factor, e ca in viata. Cand e scris ca doi oameni sa fie impreuna, acestia se gasesc intotdeauna. Aceasta e si situatia lui Ionut Banu si a iubitei sale, Ana Maria Stirboiu. Au venit la auditii separat, insa, dupa un duet emotionant, au decis sa concureze impreuna, ca Sens Unic. Nici nu se putea altfel, avand in vedere si marea veste pe care ne-au impartasit-o in bootcamp: asteapta un copil! Pentru etapa Judges Home Visit au ales o piesa la fel de emotionanta: “No Me Ames”, cantata cu pasiune de Jennifer Lopez si Marc Anthony.

Avem si un grup de baieti, patru la numar. Marian Stancu, Amza Axinte, Gabriel Daniel Ciobota si Gabriel Alexandru Tudor sunt nerabdatori sa cante pentru Delia si Mitza, pentru prima oara de cand au format o trupa. Pentru ca sunt singura trupa de baieti din concurs, sunt increzatori ca, dupa ce ii vad la televizor, fetele o sa-i voteze. Asa ca aleg o reteta de succces: canta “I Want It That Way”, a celor care le innebuneau pe domnisoare acum cativa ani, Backstreet Boys. Prima apreciere vine chiar de la Delia: “Sunteti atat de scumpi, ca imi vine sa va mananc!”.

In asteptarea verdictului, Ana Maria si Ionut ii povestesc Deliei despre cel mai important eveniment din viata lor: copilasul pe care il asteapta, mai precis, o fetita. I-au ales si numele: Raisa. Sau... Delia! Jurata le spune, emotionata, sa mearga acasa, pentru ca ii asteapta lucruri mari. Fetita lor si sanatatea Anei trebuie sa fie mai presus de orice, asa ca, din pacate, drumul celor doi indragostiti la X Factor se incheie.

“Parti bune, parti mai putin bune”, le pune Delia celor 4 crai. Ea recunoaste, ar fi vrut mai mult de la ei. Cu toate astea, ii incurajeaza: macar n-o sa-l mai vada pe Cheloo, nu? Ziua se incheie, nu e o drama, pentru ca ne vedem in finala oricum, nu? Cei patru baieti vor avea ocazia sa le vrajeasca pe domnisoarele din toata tara, live! :)

Femeile la putere! Dar cine are factorul X: Scufitele Rosii sau fetele cucuiete?... Bon Jovi vs. Shakira: 1-0. Lui Nadir i se scade din scor pentru "Smiley creol"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x