Antena Căutare

Paul Bătinaș, un DJ cu suflet mare! Concurentul care a fermecat publicul și juriul are factorul X!

Vine din Brașov, orașul natal al lui Brenciu și asta pare să îi poarte noroc. Totuși, viața sa nu a fost atât de roz. Tatăl, răpus de cancer, nu a fost tocmai capul familiei, iar Paul a fost nevoit să îndure numeroase certuri și bătăi față de mama sa

Vine din Brașov, orașul natal al lui Brenciu și asta pare să îi poarte noroc. Totuși, viața sa nu a fost atât de roz. Tatăl, răpus de cancer, nu a fost tocmai capul familiei, iar Paul a fost nevoit să îndure numeroase certuri și bătăi față de mama sa.

Un spirit vesel și puternic, concurentul a decis să-și învingă nefericirea și să se bucure de muzică. Face parte dintr-o trupă și își întreține familia fiind DJ în Brașov.

Prestația sa la X Factor este una fabuloasă. Piesa lui Sam Smith - "Stay with me" îi cucerește pe toți, iar sensibilitatea cu care o interpretează ridică juriul în picioare.

"Bravo, măi brașovene!", l-a aplaudat Brenciu. "Paul Bătinaș, îmi place de mor falsetul tău! Răspunsul meu pentru tine este DA!", l-a felicitat și Bănică, în timp ce Delia îi oferă și ea un DA.

Cei trei de DA i-au adus zâmbetul pe buze lui Paul și bucurie în suflet mamei sale. "Vreau să o fac fericită și să o văd zâmbind în fiecare zi!"

Batjocorită la școală, apreciată la X Factor! Xenia Chitoroagă, o voce de înger care vă lasă fără cuvinte!... TUPEU LA DUBLU: I-au luat la rost pe jurați și au căzut pe scenă... “romantic”! Gemenele Olesia și Elena Croitoru, scoas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x