Căutare Live

Pe cât de mulți, pe atât de TALENTAȚI! Trupa „ELEVEN”, o orchestră adevărată la vârsta majoratului!

Nouă flăcăi și două domnișoare superbe. S-au reunit în formula „ELEVEN” și urcă pe scenă cu un feeling bun – acela că vor primi 3DA!

Nouă flăcăi și două domnișoare superbe. S-au reunit în formula „ELEVEN” și urcă pe scenă cu un feeling bun – acela că vor primi 3DA!

1, 2, 3, 4... dar câți sunt?! 11 tineri, că doar de asta le-a fost la îndemână să denumească trupa „ELEVEN”. Cu un grup ca ăsta nu te pui, căci ei au visuri mari și se gândesc deja cum împart premiul cel mare între ei.

Bucureșteni cool. Unii dintre ei au împlinit de puțin timp vârsta majoratului. Talentați la chitară, vioară, pian, ce să mai, împreună, ar face o orchestră de excepție, vorba Deliei.

Greu să-i privești pe toți, mai ales că nu uită nici de coregrafie. Vin cu un moment fresh, acapela cap-coadă. Fiecare are un rol precis, iar noi ne bucurăm că a fost evitat haosul.

E clar, au cucerit jurații, iar Delia îi sugerează lui Horia să-i adopte ca grup. Cine știe însă cine va avea grupurile?!

Voi ați fost foarte, foarte buni”, spune Ștefan. Un DA de la el, un DA de la Delia și al treilea de la Brenciu!

Delia, succes răsunător! Jurata X Factor a impresionat-o pe Rihanna. Urmează o colaborare între cele două dive?... A transformat scena într-o secvență de la Bollywood! SAMIR LOGHIN, un multi-talentat din care Brenciu e hotărât să scoat...
Ultimele știri