Antena Căutare

Piele de găină! Alina Mocanu a trezit juraţii din amorţeală cu o variantă superbă a piesei “Million Reasons" şi o voce care seamănă izbitor cu a Deliei: “Eşti tot ceea ce ea nu era la 18 ani”

Este frumoasă, are nişte ochi superbi şi o voce care îţi face pielea de găină. Alina Mocanu, moment de zile mari pe scena “X Factor”

Este frumoasă, are nişte ochi superbi şi o voce care îţi face pielea de găină. Alina Mocanu, moment de zile mari pe scena “X Factor”

Alina Mocanu are 18 ani, este din Focşani şi a luat un “sirop de prune” pentru curaj chiar înainte de a urca pe scenă. “Talentul l-am moştenit de la părinţii mei. Şi ei cântă… Eu am ajuns să trăiesc din muzică”, spune fata cu ochii de smarald.

A ales piesa “Million Reasons” de la Lady Gaga şi a reuşit să îi impresioneze pe cei patru juraţi care i-au dat doar “DA!”, cum altfel?!

Descarcă acum aplicația „X Factor” și votează-ți favoritul! Detalii pe http://a1.ro/xfactor/

Nu rata „X Factor” de săptămâna viitoare, vineri de la ora 21.00!

De la taraba cu legume din piaţă, direct pe scenă “X Factor”. Marian Tănase sau cel mai mare fan Julio Iglesias a făcut ... Horia Brenciu a povestit că a devenit scafandru, dar colegii l-au taxat imediat! „Dacă tu ai fost la 30 de metri sub apă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x