Antena Căutare

Potrivita pentru Broadway, superbissima la X Factor: Eliza a fost croita pentru muzica

Diva anilor ‘20, printesa moderna, Barbie excentrica – cand nu te astepti, Eliza se transforma intr-un personaj la alegere. Nu este o Cenusareasa, ci o tanara talentata foc la design. Fiecare moment liber si-l petrece in atelierul de croitorie, unde nascoceste costume fistichii care sa o ajute sa se “diferentieze pe scena”

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE </xml>Diva anilor ‘20, printesa moderna, Barbie excentrica – cand nu te astepti, Eliza se transforma intr-un personaj la alegere. Nu este o Cenusareasa, ci o tanara talentata foc la design. Fiecare moment liber si-l petrece in atelierul de croitorie, unde nascoceste costume fistichii care sa o ajute sa se “diferentieze pe scena”. Doar de-asta s-a inscris la X Factor – sa demonstreze ca este o artista completa: voce si bun gust.

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} </style>

Ca orice artist, constanteanca are o fire… deosebita. Nu ii e frica sa poarte crinoline ziua in amiaza mare, dar se sperie de Cheloo ca de bau-bau. Iubeste animalele si are un papagal pe care nu il scapa din priviri. Tine la silueta lui si la poftele ei, cum marturiseste vesel pe scena X Factor: “I-am luat mancarea. Mi-era foame. Era un baton cu seminte”.

Dar sa trecem la auditia in sine. Eliza Nirlu are gusturi deosebite: adora muzica jazz si r’n’b. Dar opteaza pentru o piesa potrivita pentru un musical, “Don’t Rain On My Parade” – Barbra Streisand. Pe Broadway ar face furori, dar la X Factor… NU! Asa par sa creada juratii: “Noi cautam altceva. Nu cred ca esti potrivita pentru concursul nostru”.

“Aoleu! Dar pentru ce as fi potrivita?”, intreaba Eliza, socata - clar nu se astepta la acest raspuns. Cheloo continua farsa inca un pic: “Sapa, grebla…”. Fetei ii piere zambetul. Descurajata, incearca sa plece de pe scena; poate e momentul sa se concentreze doar pe design. Nu si daca zana cea buna, Delia, are ceva de spus: “Ai 3 de DA! Ai fost superb, superbissima!”

O blondina atenteaza la chelia lui Cheloo! Cu un sarut! "Ocoleste masa, linge-ma pe fata"... Muzica, prima lor dragoste! De-ar fi cantata de ei, noi nu am sti ce e iubirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x