Antena Căutare

PREMIERĂ Carla's Dreams lansează două piese nou-nouțe, gata să rupă topurile! Uite cât de bine sună LIVE

După hituri ca "Sub pielea mea", "Acele" sau "Imperfect", Carla's Dreams pregăteşte două super piese, care se vor bucura de acelaşi succes. Melodiile au fost prezentate în premieră la Radio Zu.

8p0fo4HNWsE

După hituri ca "Sub pielea mea", "Acele" sau "Imperfect", Carla's Dreams pregăteşte două super piese, care se vor bucura de acelaşi succes. Melodiile au fost prezentate în premieră la Radio Zu.

Carla's Dreams rupe topurile din întreaga lume şi nu degeaba. Băieţii muncesc pe brânci, iar rezultatele se văd din aprecierile fanilor.

Cu fiecare melodie, simpaticii moldoveni au ajuns să fie adoraţi de români, iar următoarele două piese ce urmează să fie lansate se vor bucura, cu siguranţă, de acelaşi succes. Pe noi deja ne-au cucerit, de la primele acorduri!

Multe persoane se vor regăsi în "Ai mei" şi "Ne bucurăm în ciuda lor", două piese ce au fost prezentate astăzi, în premieră, în studioul de la Radio Zu. Și sună într-un mare fel! Te vei îndrăgosti pe loc.

Delia, record de încasări în câteva zile. 60.000 de euro pentru cea mai în vogă artistă din România!... Și Carla's Dreams are preferații lui! Cele mai tari cover-uri după piesa "Sub pielea mea", apreciate public de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x