Antena Căutare

PRESELECȚII X FACTOR 2017. Duminică, 7 mai 2017, vino la CRAIOVA pentru a arăta că poți fi URMĂTORUL X FACTOR!

În această toamnă super show-ul X Factor își deschide porțile pentru a șaptea oară la Antena 1. După șase sezoane în care a descoperit și a lansat artiști, X Factor se află în pline pregătiri pentru găsirea viitorului X Factor al României

În această toamnă super show-ul X Factor își deschide porțile pentru a șaptea oară la Antena 1. După șase sezoane în care a descoperit și a lansat artiști, X Factor se află în pline pregătiri pentru găsirea viitorului X Factor al României.

Cei mai buni concurenți, care cred că au factorul X, sunt așteptați la preselecții pentru a face primul pas spre îndeplinirea visului lor, iar duminică aceștia sunt așteptați într-o nouă locație în care va ajunge caravana.

Așadar, duminică, 7 mai 2017, o nouă etapă a preselecțiilor X Factor va avea loc la CRAIOVA, la Hotel Lido, Str. Constantin Brâncuși, nr. 10.

Ultimul oraș în care cei care visează să devină viitorul X Factor al României pot participa la preselecții este SIBIU. Marți, 9 mai 2017, concurenții sunt așteptați la Hotel Apollo Hermannstadt (Strada Nicolae Teclu, nr. 14).

Înscrierile pentru X Factor se pot face online, completând formularul de pe platforma casting.a1.ro/xfactor.

Măicuța Cosmică și blestemele intergalactice au lovit X Factorul, în primul sezon: "Blestemele ei au funcționat. A ... O mai ţii mine pe Andreea Lazăr la prima apariţie? Cum arăta Loulou în cel de-al treilea sezon X Factor: Cheloo: "A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x