Antena Căutare

Prima imagine din show-ul "Psihedelia". Artista s-a bucurat de un mega-succes! Fanii au "jurizat-o": "Totul a fost magic! Emoție, profunzime, acceptare, diversitate, magie, divin"

Prima seară "Psihedelia" a fost un real succes. Delia s-a bucurat de aprecierea fanilor prezenţi în sală, care au vibrat cu artista la fiecare piesă și moment executat cu profesionalism.

Prima seară "Psihedelia" a fost un real succes. Delia s-a bucurat de aprecierea fanilor prezenţi în sală, care au vibrat cu artista la fiecare piesă și moment executat cu profesionalism.

"O armată de oameni au muncit şi au pus în scena un show incendiar. Vocea Deliei e emoţionantă în piesele de suflet, puternică. Dansurile echipei, costumaţiile, band-ul au întregit spectacolul superb. Felicitări!", a scris o fană pe pagina de Facebook a artistei.

"Totul a fost magic! Totul a fost wow! Absolut TOT! Emoţie, profunzime, acceptare, diversitate, magie, divin", a mai scris cineva.

Şi, pentru că nu este deloc zgârcită, artistă a postat pe Facebook o mostră din spectacolul de aseară. Această imagine vorbeşte de la sine... Delia se reinventează cu fiecare show. BRAVO!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nadir se desparte de marea lui iubire! Fostul concurent de la X Factor: „Daca ar povești ea tot ce s-a întâmplat...”... Doi foşti concurenţi X FACTOR ne vor reprezenta la Eurovision! Cine sunt ILINCA şi ALEX FLOREA: atitudine fresh şi voci ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x