Antena Căutare

Primul la catalog: Aldo Blaga, o voce ca o șoaptă dulce: „Ai făcut o alegere perfectă, dar ești sub o presiune sentimentală uriașă”

Profesorul Brenciu are încredere în sătmăreanul de 30 de ani, alături de care a mai cântat și cu alte ocazii. „Acum are șansa de a arăta totul. În trecut mi s-a părut că poate mai mult și sunt convins că nu am greșit”

Profesorul Brenciu are încredere în sătmăreanul de 30 de ani, alături de care a mai cântat și cu alte ocazii. „Acum are șansa de a arăta totul. În trecut mi s-a părut că poate mai mult și sunt convins că nu am greșit”, spune Horia înainte de a-l asculta pe primul dintre favoriții săi.

Și Aldo nu-l dezamăgește. Intră pe scenă și a o umple cu vocea și prezența sa. E un cântăreț care are toate argumentele pentru a merge mai departe. În plus, piesa lui George Michael „Careless Whisper” îl ajută să ajungă la inima celor patru vedete din juriu.

Așa cum era de așteptat, reacțiile sunt pe măsura interpretării, iar mentorul grupului +24 de ani îi oferă primele cuvinte încurajatoare: „Bravo, Aldo. Asta aștept de la tine”.

Începe bătălia pentru GALELE LIVE „X Factor”! Brenciu își alege careul de voci din Bootcamp!... Artele se îmbină perfect, iar show-ul este specialitatea Elizei. Musical de excepție, cu factor X!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x