Antena Căutare

Primul și cel mai acid duel al serii! Ştefan Bănica a refuzat să ia o decizie: „Îmi este destul de greu". Ce s-a întâmplat cu grupurile Oscar şi Miruna, Estera şi Rebeca?

Începem seara Duelurilor în forţă, cu grupurile lui Ştefan Bănica. Iar lupta s-a anunţat grea încă de la început. Oscar și Miruna, Estera și Rebecca sunt cele două forţe care au spart gheaţa.

Începem seara Duelurilor în forţă, cu grupurile lui Ştefan Bănica. Iar lupta s-a anunţat grea, încă de la început. Oscar și Miruna, Estera și Rebeca sunt cele două forţe care au spart gheaţa.

În timp ce Oscar este extrem de sigur pe el şi pe momentul alături de colega lui de trupa, Miruna, Estera şi Rebeca aruncă săgeţi discrete spre tânărul nostru rapper, mereu acid şi cu vorbele la el. Însă adevăratul război se duce pe scenă.

Păzea Oscar că venim!”, au ameninţat fetele. Şi pentru că se apropie de Galele Live, concurenţii au trecut la un alt nivel. Piese mai grele şi emoţii de zece ori mai mari.

Estera şi Rebeca au fost cele care au dat startul confruntării. Fetele au ales piesa "Because of You", interpretată de Kelly Clarkson.

Oscar şi Miruna, trupa Apollo, şi-au luat revanşa, interpretând melodia “Can't Hold Us”, de la Macklemore. Însă, partea rapper-ului nostru a fost originală 100%.

Ştefan Bănica a avut de luat o decizie extrem de grea: ori maturitatea şi vocea amplă, ori tinereţea

Îmi este destul de greu să aleg. Am să mă mai gândesc, până când vor cânta şi ceilalţi, şi apoi am să vă dau un răspuns pentru toţi patru!”, a fost decizia lui Ştefan, una destul de neaşteptată, care nu face decât să creeze tensiune.

Enrica Tara şi Izabela Simion, duelul care l-a pus în dificultate pe Carla’s Dreams. “Îmi pare foarte rău că fac asta”... Cei opt concurenți care merg în Galele Live. Jurații și-au ales potențialii câstigători “X Factor” de anul acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x