Antena Căutare

Proful de mate de la X Factor spune ca nu a fost organizator in drama de la Busteni

Tragedia fetei de 13 ani, olimpica la matematica, este inca proaspata in mintile romanilor. Chiar si dupa ce s-a descoperit ca aceasta bause in noaptea fatala (alcoolemie 0.9), este greu de acceptat realitatea. Profesorii sunt primii trasi la raspundere, desi factorii care au dus la moartea ei sunt mult mai multi. Flavian Georgescu, fost concurent X Factor, a fost unul dintre profesorii care au predat in tabara de matematica, dar nu organizatorul, cel responsabil de siguranta tuturor.

Tragedia fetei de 13 ani, olimpica la matematica, este inca proaspata in mintile romanilor. Chiar si dupa ce s-a descoperit ca aceasta bause in noaptea fatala (alcoolemie 0.9), este greu de acceptat realitatea: faptul ca o fata atat de tanara a cunoscut moartea. Profesorii sunt primii trasi la raspundere, desi factorii care au dus la moartea ei sunt mult mai multi. Flavian Georgescu, fost concurent X Factor, a fost unul dintre profesorii care au predat in tabara de matematica, dar nu organizatorul, cel responsabil de siguranta tuturor.

Va amintiti cum a cantat "Can't Help Falling in Love"?

Flavian Georgescu, Profu' de mate cum era cunoscut in concursul X Factor, era doar unul dintre profesorii prezenti in tabara de matematica, cu un singur rol - sa predea: "Am avut grija de copii, eu am fost sa predau in tabara, nu am fost organizator". Organizatorul, Mircea Lascu, nu poate face altceva acum decat sa isi ceara iertare pentru ce s-a intamplat, inca naucit de vestea tragica.

Autoritatile au deschis un dosar penal, dar momentan nu exista o persoana care sa fie acuzata in mod direct de ucidere din culpa. Este insa, o masura normala in cazul unei morti violente.

In noaptea tragediei, Diana Rotaru avea o alcoolemie de peste 0,9 la mie. Printre culegerile de matematica, Diana si colegii si-au strecurat in bagaj si cateva sticle de visinata. Le-au baut in camera, in intuneric, dupa ora stingerii! Atunci, toti profesorii trebuiau sa fie in camerele lor.

Ametita, Diana s-a dezechilibrat si a cazut in gol de la etajul trei. Moartea a fost cauzata de un soc traumatico-hemoragic.

Castigatorii X Factor, Tudor Turcu si Andrei Leonte, fac dezvaluiri in premiera! Cum s-au schimbat vietile lor dupa conc... Ce sfaturi a primit Tudor Turcu de la Cheloo, inainte de marea finala X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x