Antena Căutare

Quattro, „don't let goooo”! Ce au transmis fetele fanilor după eliminarea de la X Factor

Dima și Ruxi Tomulesei au pornit pe drumul spre casă alături de fetele de la trupa Quattro. Trupa a fost eliminată chiar de Cheloo, dar cum spune cântecul fetele „nu renunță” la cariera lor

Parcursul fetelor de la Quattro la X Factor

Dima și Ruxi Tomulesei au pornit pe drumul spre casă alături de fetele de la trupa Quattro. Grupul a fost eliminat chiar de Cheloo, dar cum spune cântecul, fetele „nu sunt dispuse să renunțe” la cariera lor.

Puștoaicele de la Quattro au transformat melodia celor de la En Vogue într-un motto, „don't let go”! După eliminare, fetele au postat pe pagina oficială a trupei de Facebook:

„Bună dimineaţa, dragii noştri! Va mulţumim că ne-aţi fost alături tot parcursul nostru la X FACTOR. Ştim că, poate, pe unii v-am dezamăgit, pe alţii i-am făcut să sufere şi poate că pe unii i-am bucurat, dar la momentul respectiv am dat din noi ce am avut mai bun... Suntem încă sub tensiunea concursului şi simţim că acum dacă am lua-o de la capăt, am face tot la fel. Ne-am pune sufletul pe scenă şi am face în aşa fel încât să fiţi cu adevărat mândri de noi ... O să ne revenim şi o să mergem mai departe, să vă arătăm tuturor că a meritat să credeţi în noi! Vă iubim şi vă trimitem dragostea noastră pe prin intermediul fetelor de la EN VOGUE, pe care le admirăm! ♥ ♥ ♥ ♥”

Mai țineți minte audiția lor? Vedeți momentul în galeria video!

CĂMINU' 16 nu scapă de avertismentele lui Bittman: „Nu e numai de sărit, e și de cântat!”... Hârlăuanii nu au reușit să o țină în concurs! Ruxi Tomulesei, condamnată de public!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x