Antena Căutare

Rafaelo Varga a cucerit-o pe Andreea Berecleanu! Iată mesajul emoţionant pe care îl transmite prezentatoarea Observatorului

Rafaelo Varga este exemplul perfect că ambiţia şi perseverenţa îţi pot schimba viaţa. A ales să vină pe scena X Factor, în faţa celor trei juraţi, iar talentul său i-a topit instantaneu.

Rafaelo Varga este exemplul perfect că ambiţia şi perseverenţa îţi pot schimba viaţa. A ales să vină pe scena X Factor, în faţa celor trei juraţi, iar talentul său i-a topit instantaneu.

De când se ştie, îşi petrecere zilele în centrele de plasament. La câteva zile după naştere, mama sa nu l-a mai vrut... Singur, fără dragostea părinţilor, Rafaelo a reuşit să devină un adolescent sensibil, cuminte şi foarte modest. Citeşte AICI întreaga sa poveste!

Andreea Berecleanu l-a cunoscut şi l-a îndrăgit imediat. Frumoasa prezentatoarea a Observatorului a ţinut să îl felicite pentru sufletul minunat pe care îl are.

"Am petrecut câteva ore cu Rafaelo, copilul abandonat în primii ani de viaţă, dar care a reuşit să se salveze singur. Cu o minte şi un suflet sănătoase. A participat la X Factor, unde a încântat cu prezenţa lui. Cântă frumos, vorbeşte frumos, dar mai ales gândeşte frumos! A trecut prin multe suferinţe, dar astăzi mi-a spus că a trait una dintre cele mai mari bucurii, când ne-am întâlnit. Visează la o carieră, o casă, o familie. Sunt convinsă că le va avea! Ştiu că poate", a transmis Andreea Berecleanu pe pagina personală de Facebook.

Moment unic la Neatza! Rafaelo Varga, concurentul care a cucerit toată România, le-a pregătit fanilor o surpriză uriaşă... Galerie FOTO: Lady in Red cu mult Factor X! Dorina Vasilașco, fata care l-a impresionat pe Ștefan Bănică, arată DEMENȚIA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x