Antena Căutare

Ristei, jurat X Factor: ”Pentru că doar noi am fost ON, au venit italieni, englezi, francezi. Să vedeți ce mi-a picat mie..."

Florin Ristei, juratul X Factor, e bucuros că sezonul acesta e unul... internațional. ”Pentru că doar în România s-a ținut concursul, au venit la noi soliști din toată Europa: italieni, francezi, englezi: Să vedeți ce mi-a căzut mie, un senzațional grup de...” Totul vineri seară, de la 20.30, doar la Antena 1. De neoprit!

Ristei, jurat X Factor: ”Pentru că doar noi am fost ON, au venit italieni, englezi, francezi. Să vedeți ce mi-a picat mie..."
Ristei plânge cu un ochi, dar râde cu celălalt. Pentru că doar România a făcut un nou sezon de X Factor în Europa, mulți italieni, englezi ori francezi au venit să concureze aici

"A fost un an foarte bun pentru mine și mi s-a făcut pielea de găină, doar reauzind în casă, fără să văd imaginile. Știam pe de rost ce a zis Dani acum șapte ani. Tot timpul când îl aud pe el, chiar și acum, în contextul <<Neatza>>, unde merg zilnic, când aud pronunțând <<Florin Ristei>> îmi aduc aminte de seara aceea când m-a pronunțat câștigător", își aduce aminte câștigătorul X Factor.

Între timp, Ristei a devenit din câștigător...jurat.

”Uite că planetele s-au aliniat și, într-un an greu, chiar dureros pentru artiști, pentru mine a fost cu noroc pe la mijlocul verii. Sunt singurul de la masa juriului care știe ce înseamnă să fii și de partea cealaltă și să tremuri de emoții", spune artistul referindu-se la 2020 în general și la noul sezon de X Factor România, ce se vede în fiecare vineri, de la 20.30, doar la Antena 1.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ristei știe că a fost un an greu pentru artiștii din întreaga lume. ”Pentru că doar în România s-a ținut concursul, aici au venit italieni, englezi ori francezi. Să vedeți ce mi-a picat mie...”, spune el. Vineri, de la 20.30, doar pe Antena 1, un nou ”episod” din X Factor, sezonul 9. De neoprit!

Loredana, noul jurat de la X Factor, detalii inedite din culisele emisiunii. Ce surprize ne așteaptă în noul sezon | Vid... Ștefan Bănică a primit marea veste de la fiul său, Radu. Mesajul emoționant al artistului: „Sunt foarte mândru”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x