Antena Căutare

Roberto, pustiul cu stativul pe jumatate norocos! A impresionat pe toata lumea, mai putin pe Bittman

A inceput sa inteleaga muzica fara sa fie indrumat de vreun profesor. Canta in stilul propriu si om mai mandru nu-i. Spera ca prin intermediul concursului X Factor sa-si mareasca publicul, sa devina cunoscut.

A inceput sa inteleaga muzica fara sa fie indrumat de vreun profesor. Canta in stilul propriu si om mai mandru nu-i! Spera ca prin intermediul concursului X Factor sa-si mareasca publicul, sa devina cunoscut.

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 </xml>

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} </style>

Are un nume de origine germana: Roberto Velisar. Spune ca ar insemna “spadasin”. “Umbli cu sabii in portbagaj, nu?”, glumeste Cheloo. Daca alti concurenti purtau amulete cat de cat obisnuite pentru a trece cu bine de criticile juriului, Roberto reinventeaza acest concept. In materie de talismane se arata original si aduce de acasa stativul personal! Zice ca il ajuta sa faca show pe scena. Cheloo devine "nostalgic": "Am avut si eu un stativ la un moment dat si am cazut beat peste el, si l-am rupt".

Bittman e uimit ca a carat dupa el stativul norocos si incearca sa i-l rapeasca, sa vada daca e, intr-adevar, superstitios. Pustiul nu prea gusta gluma si il revendica din fata mesei, dupa ce ii zice Cheloo ca nu poate sa-i vada "iesirea".

Roberto o invoca pe "Georgia" a lui Ray Charles, iar pustoaicele din sala se topesc ca lumanarile pe scaun. Canta bine. Delia afiseaza un zambet larg, semn ca e placut surprinsa. Stativul capata un rol important in mainile adolescentului. Parca e prietenul lui de nadejde, care il sustine si ii ajuta sa evolueze pe scena.  

Prestatia lui ia sfarsit in aplauzele publicului. E momentul jurizarii, insa mai mult vorbeste tanarul. Pe Cheloo il mituieste cu jumatate de stativ si o suma frumusica de bani. Delia ramane impresionata de talentul lui, iar ca simpatie ii aminteste de castigatorul primului sezon X Factor, Andrei Leonte. Apoi, supriza! Desi cucereste pe toata lumea, Bittman nu se lasa inselat de farmecul lui de actor si ii spune cu toata seriozitatea ca mai are mult de lucru pentru a-l convinge.

Deci doi de "DA" si un "NU" pentru "spadasin". Un pic necajit, tanarul promite ca data viitoare o sa-l convinga si pe Bittman de talentul lui, insa, ramane de vazut daca poate... 

Toamna nu se iese la cules de struguri! Ci la cules de ochelari, camile, bomboane si ce mai au concurentii "prin ca... Moment istoric la X Factor! Cheloo scoate la lumina un stramos al smartphone-urilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x