Antena Căutare

Rugăminţile Deliei au fost ascultate!

După ce întreaga perioadă a audiţiilor jurata X Factor, Delia, s-a rugat să primească o anumită categorie de concurenţi, iată că visul artistei a devenit realitate. Începând din această săptămână în grija Deliei se află categoria „Peste 20 de ani”, în care se află nu mai puţin de patru băieţi ”drăguţi, sexy şi foarte talentaţi”

După ce întreaga perioadă a audiţiilor jurata X Factor, Delia, s-a rugat să primească o anumită categorie de concurenţi, iată că visul artistei a devenit realitate. Începând din această săptămână în grija Deliei se află categoria „Peste 20 de ani”, în care se află nu mai puţin de patru băieţi, drăguţi, sexy şi foarte talentaţi, după cum declara chiar artista în vară. 

„Imi doresc tare mult să câştigăm anul acesta. Competiţia nu e doar între concurenţi, ci şi între noi, juraţii!” Cum se vor descurca aceaştia, rămâne de văzut începând de duminică, de la ora 20:00, la Antena 1, în galele live ale super show-ului X Factor.

1. Dumitru Botnaru (latino-lover-ul) are 22 de ani şi este din Chişinău. A învăţat singur să cânte la chitară, în doar o lună de zile şi se mândreşte cu părul său (asemănare izbitoare cu David Bisbal), sperând din tot sufletul să nu fie tuns.

2. Alex Maţaev (rocker-ul) are 22 de ani, este născut în Bălţi, dar locuieşte la Kiev. Visul său este să îşi facă propriul parc auto, cu maşini vechi de colecţie. Alex se identifică cu Daniel O’Donoghue, solistul trupei “The script”. În 2012, Alex a câştigat concursul “Fabrica de staruri”. Speră să se întâmple la fel şi cu X Factor.

3. Oana Muntean (păpuşa Barbie de la karaoke) are 24 de ani şi este din Arad. A încercat să urmeze Facultatea de Construcţii, însă şi-a dat seama că vrea să facă altceva şi s-a înscris la Jurnalism. Dacă ar câştiga X Factor, Oana îşi doreşte să achite toate datoriile mamei sale, dar şi apartamentul în care locuiesc, cumpărat cu credit.

4. Florin Ristei (“Ea este Dana...”) are 26 de ani, este din Galaţi şi va rămâne în inimile tuturor drept băiatul de la Amicii care cucerea topurile muzicale cu melodia „Ea este Dana, colega mea”, deşi recunoaşte că a venit la X Factor tocmai pentru a scăpa de această emblemă. Florin cântă de la 6 ani la vioară şi de la 9 ani vocal, în trupa Amicii. În prezent, Florin cântă alături de trupa sa, FreeStay, în cluburile bucureştene.

5. Paolo Lagana are 26 de ani, este din Padova, Italia şi şi-a câştigat statutul de cel mai controversat concurent de la X Factor, neavând nicio problemă să îşi dezvăluie sexualitatea: „Dintotdeauna am fost neînţeles de colegi, eram şi gras şi homosexual” şi-a început Paolo discursul pe scena X Factor. Paolo a venit în România pentru a-şi urma visul, acela de a păşi în lumea filmului: „Am început ca asistent de producţie şi am ajuns să apar în mai multe filme, ba chiar am avut un rol într-un film italian care s-a filmat în România.”

ALEX MAȚAEV. Rockerul... FLORIN RISTEI. Nimic despre Dana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x