Căutare Live

S-a făcut liniște! Ioana Strugariu i-a lăsat mască pe toți! Reacții de milioane din partea juraților „X Factor”! „Ai cântat vreodată?”

Surpriză uriașă pentru jurații emisiunii „X Factor”, în cel de-al optulea sezon! Ioana Strugariu i-a lăsat mască pe toți cu modul în care a interpretat!

A venit extrem de hotărâtă la „X Factor” ca să își demonstreze talentul muzical, dar se pare că astăzi concurenta nu a fost în cea mai bună formă. Sau poate piesa „Diana” din repertoriaul lui Macanache nu i-a purtat noroc!

Cert este că jurații nu se așteptau la o asemenea „voce” și toți au privit-o pe Ioana Strugariu cu multă uimire! Și reacțiile lor au fost de milioane!

Concurenta a mai primit totuși o șansă și a avut ocazia să cânte hitul „1000 RPM” a băieților de la The Motans, dar deznodământul a fost cam același!

Atmosferă INCENDIARĂ și o surpriză uriașă pentru public! Vlad Bișu a făcut show cu hitul "Can't Hold Us", în v... Show TOTAL la „X Factor”! La doar 14 ani, Daria are o voce de star rock internațional! „Ești EXCEPȚIONALĂ”...
Ultimele știri