Antena Căutare

Să ne amintim prima zi de școală! Ștefan Bănică Jr. ne readuce nostalgia momentelor din "Liceeni Rock 'n' Roll" și "Extemporal la dirigenție"

Cu toții privim cu nostalgie grupurile de copii, care se îndreaptă începând de astăzi către porțile școlilor, cu ghiozdanele colorate și zâmbete pe față

Să ne amintim prima zi de școală! Ștefan Bănică Jr. ne readuce nostalgia momentelor din "Liceeni Rock 'n' Roll" și "Extemporal la dirigenție" Galerie
| Facebook

Cu toții privim cu nostalgie grupurile de copii, care se îndreaptă începând de astăzi către porțile școlilor, cu ghiozdanele colorate și zâmbete pe față. Pe de altă parte, copilăria multora a reprezentat apariția filmelor precum "Liceenii" sau "Extemporal la dirigenție", în care talentatul Ștefan Bănică Jr. a interpretat roluri de excepție.

Astăzi, artistul ne bucură sufletele prin concertele sale și ne ajută să descoperim cele mai frumoase talente ale României, din postura de jurat în cadrul super show-ului X Factor.

Pentru cei mai nostalgici dintre noi, urmăriți clipurile din galeria video, pentru a vă aduce aminte de cele mai emoționante și hazlii scene din filmele preferate.

NU rata marea premieră ‪#‎XFactor5, în porție dublă, JOI și VINERI, 17-18 septembrie, de la 20:30, la Antena 1!

Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4 ‪#‎xFactor5 #xFactorRo.

VIDEO: Uddi, moment incendiar la finalul unui concert! A cântat ”Deșteaptă-te, române” împreună cu fanii... Împreună pe aceeași scenă! Nu o să crezi alături de ce VOCE a cântat Horia Brenciu în urmă cu ani buni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x