Antena Căutare

Say Ufuk, copilul cu GLAS DE ÎNGER! A fost abandonat de mamă, tatăl a murit, dar Dumnezeu i-a oferit un dar DIVIN!

Deşi are doar 16 ani, Say ascunde o poveste tristă şi extrem de emoţionantă. A suferit enorm, a fost la un pas să-şi piardă vocea, dar a fost înzestrat cu un glas senzaţional.

Deşi are doar 16 ani, Say ascunde o poveste tristă şi extrem de emoţionantă. A suferit enorm, a fost la un pas să-şi piardă vocea, dar a fost înzestrat cu un glas senzaţional.

Când auzi cum îl cheamă, nu înţelegi nimic. Asta pentru că Say Ufuk Ghenghis este de origine româno-turcă-arabă. Venise pe lume de doar cinci zile când mama sa l-a părăsit. Pur şi simplu nu i-a păsat deloc şi n-a vrut să ştie nimic de el. Bunicii, în schimb, îl iubesc necondiţionat şi şi-ar da viaţa pentru el. Chiar dacă nu au deloc bani, nu au posibilităţi materiale, au făcut tot ce le-a stat în putinţă ca să-i fie bine lui Say. "Au fost momente când n-am avut ce să pun pe masă", povesteşte bunica sa.

Say avea şase ani când soarta i-a mai dat o lovitură cumplită: tatăl său a decedat. Dar necazurile nu s-au oprit aici. "Când eram mic, doctorii mi-au dat un sirop şi am făcut nişte băşici pe limbă. S-a răspândit în gât şi a trebuit să mă operez. Medicii mi-au atins corzile vocale şi mi-au spus că există şansa să nu mai vorbesc niciodată sau să am probleme de dicţie", povesteşte concurentul.

Articolul continuă după reclamă

Pe scena X Factor a venit uşor timid, dar dornic să demonstreze că are talent. Liniştea cuprinde sala, începe să cânte, iar glasul lui îţi face inima să tresară. Ave Maria...

„M-ai emoţionat pentru că, în ciuda acestui defect de vorbire pe care îl ai, ai ştiut să îţi alegi repertoriul şi mi-ai transmis o stare. Nu mă aşteptam. M-ai surprins... Nu ai cântat perfect, dar a fost mai importantă starea pe care mi-ai indus-o”, i-a mărturisit Ştefan Bănică.

"Ai un timbru de îngeraş", a continuat şi Delia. Mai e nevoie de comentarii? Cu trei de "DA", Say merge în etapa următoare!

A demonstrat că nu este doar o „păpușă Barbie” din Chișinău! Tipa are o voce PUTERNICĂ!... Stela Boţan, exemplul perfect pentru talent şi frumuseţe! "A apărut lumina în ochii tăi. Ai cântat excepţional"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x