Antena Căutare

Scott James, concurentul autist care a ridicat sala in picioare la X Factor UK

Fata de altii, care muncesc saptamani intregi ca sa impresioneze juriul X Factor, el s-a pregatit ani de zile doar pentru a putea aparea pe o scena. Acesta este Scott James, un concurent de 21 de ani, care si-a luat inima in dinti si a venit la auditiile X Factor UK, in ciuda handicapului sau: sufera de autism.

Diagnosticat inca de la 13 ani cu aceasta boala, Scott a fost nevoit sa stea, ani de-a randul, numai in casa, cu exceptia orelor petrecute la scoala. Mediul academic a fost singurul la care s-a adaptat, fiind, in rest, terifiat de apropierea oamenilor.

Articolul continuă după reclamă

Totusi, cineva a crezut in el. Profesoara sa de muzica l-a ajutat sa iasa din carapace si datorita ei, a indraznit sa faca ceva ce nu crezuse vreodata ca va fi posibil: sa cante in fata a sute de oameni. Mai mult, sa fie in centrul atentiei pret de cateva minute.

In fata juriului, a marturisit ca auditia aceasta e mai mult decat o ocazie de afirmare, este o sansa de a spulbera prejudecatile oamenilor despre persoanele cu autism. Cantecul ales: Your Raise Me Up, interpretat inainte de Josh Groban, un cantec despre speranta si abilitatea de a trece peste obstacolele vietii.

Vezi auditia care l-a cucerit pe Simon Cowell si a ridicat o sala intreaga in picioare!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x