Antena Căutare

Se schimbă liniile pe scaunele „X factor”! Monica Prodea a cântat perfect și și-a eliminat o adversară redutabilă!

„S-au schimbat multe de la audiții până acum”, mărturisește fata din echipa lui Brenciu înainte de a trece prin furcile caudine ale probei scaunelor

„S-au schimbat multe de la audiții până acum”, mărturisește fata din echipa lui Brenciu înainte de a trece prin furcile caudine ale probei scaunelor. Ce s-a modificat? Păi în primul rând fata blondă din Sibiu este îndrăgostită până peste cap, iar asta se simte și în atitudine, pentru că vocea sa a fost de neoprit în seara Bootcamp-ului.

„Love me tender”, piesa făcută celebră de Elvis a sunat total altfel. A avut ceva din aerul pieselor din anii 20, iar acest lucru a fost remarcat inclusiv de către Răzvan Simion.

Prestația Monicăi a iscat și unele dispute între jurați, dar care au fost lămurite de către „părintele” grupei, Horia Brenciu. Mai decis ca oricând, vedeta a luat decizia de a o păstra pe concurenta din Ardeal. La dorința juratului, Monica a preluat locul Ancăi Pârlea, ceea ce face ca finalul emisiunii să se anunțe incendiar.

Lacrimile l-au făcut mai puternic! Cezar Dometi, băiatul neobișnuit de vesel a făcut o nouă victimă în această seară!... La X Factor, cei din urmă sunt cei dintâi. Marcel Roșca impresionează, modifică ierarhiile și ocupă ultimul loc pentru „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x