Antena Căutare

Seamana cu Hristo Botev, se poarta ca un om al strazii, dar canta dumnezeieste!

Editia de anul trecut a X Factor Bulgaria a adus in fata fata juriului un personaj ciudat. Se numeste Svetozar Hristov si e inzestrat de la natura cu un talent nemasurat, dar neexploatat. A cantat "Nessun Dorma", de Giacomo Puccini, a ridicat publicul in picioare si a primit patru DA din partea juratilor.

Show-ul X Factor s-a bucurat de mare succes si la vecinii nostri de la sud de Dunare. Printre miile de pretendenti s-a aflat si Svetozar Hristov, din Stara Zagora, un tip cu o poveste extrem de interesanta. Atras de mirajul Americii, el a castigat la Loteria Vizelor si a plecat in SUA, unde a lucrat doar o luna si apoi a ales sa-si castige existenta cantand pe strazi.

Articolul continuă după reclamă

Stevie, cum se recomanda tanarul barbos de 34 de ani, a participat si la X Factor SUA, la Los Angeles. "M-am inscris la X Factor si in America. Ne-am adunat cateva mii de oameni si am participat la trei auditii in fata a 20.000 de spectatori pe un stadion, pana am ramas ceva mai mult de 100 de concurenti", a povestit Svetozar.

El s-a intors insa in tara natala si s-a inscris si aici la X Factor. Pe scena a aparut cu gluga in cap si si-a pieptanat barba. Jurata Maria Ilieva, cantareata de mare succes in Bulgaria, l-a rugat sa-si descopere capul. "Fara gluga semeni cu Hristo Botev", a remarcat Maria. "Mai degraba cu Fidel Castro", a replicat Svetozar, dupa care a trecut la interpretare. "Nessum Dorma", de Giacomo Puccini.

Desi nu mai cantase pana atunci opera, Stevie i-a impresionat pe jurati si a ridicat publicul in picioare! Efortul facut s-a vazut la final si a fost recunoscut de concurent, interpretarea lui a primit patru de DA din partea juriului X Factor, iar aprecierile extrem de magulitoare au fost unanime la adresa ciudatului cantaret!

Asa cum nu l-ai vazut niciodata! Cheloo lupta corp la corp cu o concurenta extrem de atragatoare de la X Factor... Cheloo, un jurat neindurator. A bagat spaima in hip-hopperii de la X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x