Antena Căutare

Selfie de colecţie cu Florin Ristei, câştigătorul X Factor 2013! Caravana a ajuns astăzi la Arad

Florin Ristei, câştigătorul celui de-al treilea sezon al supershow-ului X Factor, s-a alăturat anul acesta caravanei în periplul său prin ţară. Pentru că ştie din proprie experienţă ce e în sufletul concurenţilor unui asemenea show, Florin le va fi alături în toate oraşele în care Răzvan şi Dani vor poposi în căutarea factorului X

Florin Ristei, câştigătorul celui de-al treilea sezon al supershow-ului X Factor, s-a alăturat anul acesta caravanei în periplul său prin ţară. Pentru că ştie din proprie experienţă ce e în sufletul concurenţilor unui asemenea show, Florin le va fi alături în toate oraşele în care Răzvan şi Dani vor poposi în căutarea factorului X.

Cu o vorbă bună, un sfat şi o încurajare, câştigătorul X Factor 2013 îi aşteaptă pe toţi oamenii dornici să simtă emoţia show-ului la panoul X Factor, locul unde aceştia pot veni să cânte, să câştige premii şi, de ce nu, să fie selectaţi pentru cel mai nou sezon X Factor. Un astfel de moment a surprins Florin la Sibiu, într-un selfie de colecţie, alături de nu mai puţin de 27 de participanţi la panoul X Factor, poză ce a adunat rapid o mulţime de like-uri pe o reţea de socializare.

Panoul X Factor, cea mai nouă modalitate de selecţie a viitorilor concurenţi, devine rapid cel mai îndrăgit colţ, locul în care toţi cei prezenţi la casting îşi fac poze sau îşi testează profilul de X Factor.

Astăzi, echipa X Factor le dă întâlnire arădenilor la Hotel Phoenix, unde îi aşteaptă pe parcursul întregii zile, urmând ca de aici, caravana să ajungă la Cluj, pe 30 mai, la Iaşi, pe 2 iunie, la Galaţi, pe 5 iunie, pentru ca prima fazã a audiţiilor sã se încheie în Bucureşti, pe 8 iunie. Înscrierile continuă încă pe site. Tot aici, telespectatorii pot afla și programul complet de audiții.

Așa cadou, mai rar! Dani Oțil a primit un dar neașteptat la preselecțiile X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x