Antena Căutare

Și când se strâmbă e frumoasă! Ce fotografie a postat Miruna Pînzaru, după ce Olga a câștigat finala X Factor: "Da cam așa... cam nedrept deznodământul"

Miruna Pînzaru a fost o adevarata aparitie la X Factor. Talentul, vocea si frumusetea ei i-au cucerit pe jurati, iar Stefan Banica i-a recunoscut meritele.

Miruna Pînzaru a fost o adevarata aparitie la X Factor. Talentul, vocea si frumusetea ei i-au cucerit pe jurati, iar Stefan Banica i-a recunoscut meritele.

Desi a aspirat si ea la marele premiu, a fost eliminata inainte de Galele Live, pierzand in fata Olgai, cu care s-a duelat la acel moment.

Astazi, concurenta adversare este si cea care a castigat cel de-al saselea sezon X Factor. Alaturi de Alexandra Tanasoiu, Miruna a fost prezenta in marea finala, in sala, pentru a-i sustine pe cei patru finalisti.

Dupa momentul mult asteptat, fosta concurenta a postat o fotografie pe Facebook, insotita de mesajul: "Mood after X Factor Romania 2016 (Starea de spirit după X Factor România 2016). Iar fanii au aprobat-o: "Da, cam așa... cam nedrept deznodământul".

Alex Mladin, mesaj emoționant pentru fanili săi, în ziua de Crăciun: "Îmi pare rău, dar am să îmi revin". Susț... Cum arată iubitul Izabelei Simion, fosta concurentă X Factor, din echipa lui Carla's Dreams. Cei doi sunt superbi împreu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x