Antena Căutare

Simon Cowell a plecat in vacanta cu viitoarea mama a copiilor sai! Uite cum se distreaza in Saint-Tropez!

Fondatorul francizei X Factor a luat o pauza de la birou si a plecat sa se relaxeze cu viitoarea mama a copiilor sai in locatia preferata a vedetelor: Saint-Tropez.

Simon Cowell si iubita sa, Lauren Silverman, au petrecut o vacanta de vis in Saint-Tropez. Desi abia au fost vazuti impreuna de cand si-au anuntat relatia, cei doi au fost fotografiati in ipostaze care mai de care mai dragastoase.

Simon Cowell si-a dus iubita insarcinata in 12 saptamani la Saint-Tropez, unde au petrecut momente de neuitat. Indragostitii nu s-au putut abtine si le-au oferit jurnalinistilor un adevarat subiect de presa. Se pare ca juratul "X-Factor" nu a mai fost surprins in ipostaze atat de dragastoase.

Cuplul a profitat de fiecare clipa pe iahtul lui Cowell, in valoare de nu mai putin de 50 de milioane de lire. De asemenea, cei doi s-au plimbat pe plaja tinandu-se de mana si sarutandu-se in fata celorlalti turisti.

Simon Cowell are o avere estimata la 240 de milioane de lire sterline, fiind considerat un pionier in lumea entertainmentului si show-urilor de talente.

foto: hepta.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x