Antena Căutare

Şoc pe scena X Factor! "Tu vrei să rămâi în acest concurs?" Teodor: "Îmi este indiferent". Tensiunea ajunge la cote maxime: "Te urăsc din toată inima mea"

Ana Maria Vasâi și Teodor Debu, doi colegi de bancă de la un liceu din Onești, s-au înscris separat la audițiile ”X Factor”, însă deznodământul a fost cu totul altul față de cel așteptat de ei. 

Ana Maria Vasâi și Teodor Debu, doi colegi de bancă de la un liceu din Onești, s-au înscris separat la audițiile ”X Factor”, însă deznodământul a fost cu totul altul față de cel așteptat de ei.

La audiții, Teodor a fost cel care a urcat pe scenă primul, însă atitudinea sa relaxată s-a remarcat și în piesă, iar jurații au considerat că acesta nu a avut destulă energie. Ca urmare, Teodor a primit doar două voturi de DA la audiții și a eliberat scenă pentru colega sa de bancă, Ana Maria.

Adolescenta de 17 ani a reușit să obțină trei dintre voturile juraților, însă Horia Brenciu i-a făcut și o sugestie: să încerce să formeze o trupă cu Teodor! În această formulă, cei doi au ajuns în Bootcamp. "Îmi doresc tare mult să trecem mai departe, ar fi un vis împlinit", spune Ana Maria, înainte de a intra pe scenă. Au ales piesa lui Ed Sheeran - "Thinking Out Loud".

"Sunteţi savuroşi, bravo!", îi laudă Delia. Nici Carla's nu a rămas imun la talentul adolescenţilor: "Teodor, tu ai un timbru extraordinar. Îţi doreşti să rămâi în concurs?". Răspunsul tânărului, însă, şochează pe toată lumea: "Îmi este indiferent!". Ce urmează după acest moment este o premieră la X FACTOR!

Energie cât cuprinde, culori nebune şi voci extraordinare! Trupa Random îi dă pe spate pe juraţii X Factor: "Sunteţ... AD LIBITUM, un moment senzaţional pe scena X Factor cu “That’s Amore”. Carla’s Dreams: “Se simte până aici dorinţa voast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x