Antena Căutare

Spectacol peste hotare! O româncă a câștigat trofeul X Factor Ungaria, după ce a uimit juriul cu vocea sa

Românii fac show atât în țară, cât și peste hotare. Ne-a dovedit-o Andreea Toth, o româncă ce a reușit să cucerească trofeul X Factor Ungaria.

Românii fac show atât în țară, cât și peste hotare. Ne-a dovedit-o Andreea Toth, o româncă ce a reușit să cucerească trofeul X Factor Ungaria.

Tânăra de doar 15 ani, originară din Oradea, a impresionat cu vocea și interpretările sale, cucerit admirația juriului și a publicului.

Andreea cântă de când era copil și are în palmares numeroase trofee, câștigate la concursuri din România

Odată cu trofeul X Factor, Andi Toth va primi câte un milion de forinţi (n.r. - aproximativ 3.000 de euro) în fiecare lună timp de un an, alte 10 milioane de forinţi pentru a-şi susţine cariera muzicală şi pentru a investi în concerte, videoclipuri sau înregistrări, precum şi o maşină.

Articolul continuă după reclamă
Vedetele îşi susţin preferaţii în MAREA FINALĂ LIVE X Factor,VINERI, 26 decembrie!... Hoopa! Cum petrec juraţii „X Factor” de sărbători şi ce aşteptări au de la noul an: "Fac şedinţa anuală cu nebunii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x