Antena Căutare

Ștefan Bănică are cu ce se lăuda! Apollo, trupa fenomen de la X Factor. Și-au pierdut buletinul, dar oare își vor găsi un loc în finală?

Apollo este unul dintre cele mai interesante grupuri formate la X Factor vreodată. Atitudinea lui Oscar  da acel ceva trupei pe care o formează alături Miruna. Deşi, la început, nu prea se înţelegeau, Ştefan Bnaica, mentorul lor, a reuşit să scoată ce-i mai bun din ei.

Apollo este unul dintre cele mai interesante grupuri formate la X Factor vreodată. Atitudinea lui Oscar oferă acel ceva trupei pe care o formează alături Miruna. Deşi, la început, nu prea se înţelegeau, Ştefan Bănică, mentorul lor, a reuşit să scoată ce-i mai bun din ei.

În această seară, cei doi rebeli din trupa Apollo au ales să interpreteze piesa lui DOC & Motzu & Smiley, "Pierdut Buletin". O interpretare plină de atitudine, mai ales când vine vorba de partea plină de originalitate a micului nostru rapper.

Horia Brenciu: "Mi-a plăcut tinereţea lor. Oscar şi Miruna se înţeleg mai bine ca niciodată. Îmi place zâmbetul vostru. Miruna, mi se pare că piesa asta a fost mai mult a ta, dar aţi dat bine împreună".

"Au fost minunaţi, au dat toată energia de care au fost în stare. Oscar a făcut versuri. Sunt versurile lui. Miruna este o luptătoare, a mărturisit Crina Magdare, cea care îi ţine locul lui Ştefan Ban, la începutul Galei.

Raul Eregep a dechis prima Gală Live! Momentul care i-a adus lacrimi mamei sale. Răzvan, prezentatorul X Factor, sugruma... LIVE DE LA GALELE X FACTOR! Ce nu s-a văzt la tv. Dani Oțil: „În premieră vă anunțăm că în 2017, X Factor va avea o secț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x