Antena Căutare

Ştefan Bănică, pentru prima oară în picioare. Rebeca şi Estera, gemenele cu voci... gemene, moment de senzaţie: “Habar nu aveţi ce zace în gâtul vostru”

Cu multe emoţii, gemenele din Piteşti intră pe scenă timid, însă Ştefan are grijă să le încurajeze cum ştie el mai bine. Au ales pentru bootcamp piesa celebrei Jessie J – “Flashlight”


Cu multe emoţii, gemenele din Piteşti intră pe scenă timid, însă Ştefan are grijă să le încurajeze cum ştie el mai bine. Au ales pentru bootcamp piesa celebrei Jessie J – “Flashlight”

“Când intrăm pe scenă avem emoţii foarte mari, dar ne încurajăm una pe cealaltă. Speram să plecăm fericite acasă”, au spus fetele.

Scaunele sunt deja ocupate, aşa că cele două piteştence trebuie să fie mai bune decât cei care s-au aşezat deja.

Rebeca şi Estera au ales o piesă încărcată de emoţie – “Flashlight” a celebrei Jessie J. Nouă ne-a plăcut, dar să auzim şi părerea juraţilor:

Horia: “Sunteţi compatibile. Sunteţi gemenele cu voci gemene, bravo” .

Delia: “Bine şi din vremurile noastre. M-aţi trezit, bravo”.

Carla’s: “Foarte bine construite vocii, felicitări. Cine vrea să fie în locul domnului Bănică acum?”

Ştefan: “Fetelor, a fost foarte bine. Voi habar nu aveţi ce zace în gâtul vostru, Sunteţi speriate să nu greşiţi, dar degeaba. Răspunsul meu e clar DA”.

Dar pentru a le face fetelor loc pe scaune, Ştefan trebuie să dea pe cineva afară. Să fie Doredos sau Nobil Band? Mentorul a ales: merge mai departe cu Doredos.

Piele de găină şi emoţie pură! Nobil Band au adus “Mociriţa cu trifoi” pe scenă simplu, dar din suflet “M-aţi emoţionat,... Liviu Vârciu, apariţie surpriză la X Factor. Nu, nu concurează, ci doar susţine. Alecu şi Răzvan cântă o variantă nemaia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x