Căutare Live

Ștefan Bănică, surpriză pentru fani: "Însă dragostea a naibii trece prin stromac / Ori e înger, ori e drac"

Cântăreţ, actor şi jurat la X Factor. Ştefan Bănică nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu o carieră solidă în muzică şi teatru, artistul a reuşit, de-a lungul anilor, să îşi ţină fanii aproape. 

Cântăreţ, actor şi jurat la X Factor. Ştefan Bănică nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu o carieră solidă în muzică şi teatru, artistul a reuşit, de-a lungul anilor, să îşi ţină fanii aproape.

Respectul dar şi devotamentul sau faţă de public sunt două dintre ingredientele de succes ale artistului. Şi, când nu se află la filmări sau pe scenele teatrului din România, juratul de la X Factor pregătește surprize.

Direct din studio, Ştefan Bănică le-a făcut o bucurie celor care-i asculta muzica. Artistul se pregăteşte să lanseze un album nou-nouţ, însă, până atunci, ne-a oferit o mostră din ce va urma.

Magnifico! Moment cu piele de găină pe scena X Factor UK. Saara şi Adam Lambert, duet de senzaţie pe piesa "Bohemia... Horia Brenciu, surpriză emoționantă din partea unei fane: "Această poză am tăiat-o dintr-o revistă, în urmă cu 23 d...
Ultimele știri