Antena Căutare

Ştefan Condrea, numit şi OMUL ORCHESTRĂ, despre ce înseamnă X Factor pentru el

A păşit pe scena X Factor cu cele mai mari emoţii din viaţa sa. Îi era foarte teamă de eşec, însă momentul pe care l-a pregătit i-a lăsat cu gura căscată pe cei trei juraţi.

A păşit pe scena X Factor cu cele mai mari emoţii din viaţa sa. Îi era foarte teamă de eşec, însă momentul pe care l-a pregătit i-a lăsat cu gura căscată pe cei trei juraţi.

Ştefan Condrea a făcut un show memorabil cu a sa reprezentaţie de beatbox. Publicul s-a ridicat în picioare imediat, iar aplauzele au curs în valuri. VEZI AICI MOMENTUL DEOSEBIT!

Sincer, dornic să devină cunoscut, "omul orchestră" ne-a povestit despre experienţa X Factor.

Cum ai ajuns la X Factor? Ce sau cine te-a facut sa vii in fata celor trei jurati?
Dorinta mea de a ajunge la TV m-a determinat sa particip la X Factor. Intotdeauna mi-am dorit sa fiu in centrul atentiei, sa fac spectacol, sa ajung o persoana de care se va vorbi mult timp de acum inainte.


Pentru cine ai cantat cand ai urcat pe scena? Ai vrut sa dovesti ceva cuiva?
Cand urc pe o scena intotdeauna imi doresc sa fac spectacol, sa impresionez, sa fac lumea sa rada, sa ma simt bine. Asta mi-am dorit si acum si, bineinteles, mi-am dorit sa le demonstrez parintilor ca pot ajunge departe cu muzica.


Care este juratul tau preferat? De ce?
Dupa momentul de pe scena pot spune ca toti trei sunt extraordinari, insa Delia ramane juratul meu preferat. Ea e perfecta!


Crezi ca meriti sa castigi super show-ul X Factor? Ce te diferentiaza de ceilalti?
Anul acesta participa concurenti foarte buni si o sa fie foarte greu, insa sloganul emisiunii este "Mai mult decat voce", ceea ce ma avantajeaza. Cand sunt pe scena, nu vreau doar sa cant, vreau sa fac spectacol, sa tina minte lumea cine a venit în faţa lor si cu ce s-a prezentat. Cred ca fiecare are sansa lui, dar fara munca, fara incredere, nu va castiga nimeni, de asta o sa lupt pentru marele premiu.


Care este cel mai bun artist de peste hotare, din punctul tau de vedere? De ce?
Imi place mult Reeps One - face beatbox, la fel ca si Eklips sau Skiller. Acestia sunt trei dintre artistii mei preferati, dar nu pot spune ca ei sunt cei mai buni de peste hotare. Eminem, de asemenea, este extraordinar, Gavlyn, Dope D.O.D, Datsik, Excision, Jazzstepa etc. Nu stiu care e cel mai bun, nu am facut niciodata o analiza sau o diferentiere. Toti sunt cei mai buni.


Cum te-ai simtit cand ai pasit prima oara pe scena X Factor? Te-ai temut de ceva?
Am avut cele mai mari emotii din viata mea. Am incercat sa intru pe scena cu incredere, stapan pe mine si pe ceea ce trebuia sa fac, dar imi tremurau si sprancenele. M-am temut de un singur lucru: sa nu mi se usuce gura! Mi s-a intamplat in primele mele aparitii pe scena, in urma cu vreo 2-3 ani, si a fost groaznic, abia puteam scoate doua sunete. De ce ma temeam nu am scapat, insa de data asta am reusit cumva sa imi duc numarul pana la capat!


Ce ai face cu marele premiu daca l-ai castiga?
Le-as face cinste tuturor din Babadag. Cu siguranta ma vor sustine si ma vor vota!! O sa imi cumpar un apartament si tot ce imi trebuie ca sa fac muzica buna.

Interviu în exclusivitate cu Monica Sannino, fata care a emoţionat o ţară întreagă! "Vreau să câştig X Factor"... Răzvan şi Dani, prezentatorii X Factor, într-o ipostază inedită! Mustaţa e piesa de rezistenţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x