Antena Căutare

Ștefan scapă de emoții. Un italian cucerește România cu vocea lui de leu: „Câți dintre noi sunt în stare să facă ce a făcut băiatul ăsta?”

Al doilea concurent din grupa lui Ștefan Bănică face unul dintre cele mai spectaculoase momente al începutului de seară. „House of the rising sun”, piesa celor de la The Animals a fost o alegere absolut fantastică pentru calitățile vocale ale italianului venit să cucerească X Factor România.

„Pentru mine, Pierluca este cea mai bună voce din concurs”, spune Ștefan Bănică, iar prestația sa din prima Gală îș face pe mentorul său să se ridice de pe scaun și să-l aplaude la scene deschisă. Chiar dacă Brenciu are câteva lucruri de remarcat, Bănică e sigur că toate criticile sunt subiective.

Pierluca Salvatore l-a impresionat pe Ștefan care s-a mărginit să spună: A fost foarte bun.

Viața nu i-a surâs, dar vocea l-a ajutat să treacă mereu peste greutăți. Anton Banaghan a cântat de zece o piesă de zece... Prima alegere a serii îi aparține lui Ștefan Bănică. Juratul s-a decis. Îl trimite în semifinale pe Anton Banaghan!...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Ultimele știri
x