Antena Căutare

Stefania, concurenta care l-a facut pe Cheloo sa spuna: “Eu n-am intrat niciodata intr-o babuta. Si nici nu-mi doresc”

La 21 de ani, Stefania Fageteanu se simte un artist complet. Considera ca muzica, dansul si teatrul ii pun in valoare talentul, scotandu-i la iveala cele mai bune calitati. Inainte de X Factor, a trecut si pe la Romania Danseaza unde a aratat multe dintre calitatile ei. Poate prea multe...

La 21 de ani, Stefania Fageteanu se simte un artist complet. Considera ca muzica, dansul si teatrul ii pun in valoare talentul, scotandu-i la iveala cele mai bune calitati. Inainte de X Factor a trecut si pe la Romania Danseaza, unde a aratat multe dintre calitatile ei. Poate prea multe...

Ea este nimeni alta decat "babuta" cu funduletul sexy de la super show-ul Romania Danseaza.  Nu e de mirare ca publicul X Factor o intampina cu urale, aplauze si... fluieraturi. O panoramare de la tocuri spre machiaj ne ofera mai multe detalii "picante". Pantofi negri, picioare lungi, pantalonasi ilegal de scurti asortati cu o bluzita, camasa alba ca zapada si papion mai rosu decat nasul lui Rudolf. Clar, nu incape indoiala ca Stefy e o domnisoara frumoasa, care nu-i lasa indiferenti pe domnii din sala.

Pe scena X Factor a venit sa impresioneze nu doar prin aspectul fizic. Spera sa dea gata juriul interpretand melodia "Sway", a papuselelor de la "Pussycat Dolls". Daca nu i-a iesit cu dansul, poate o nimereste cu vocea.

Tanara povesteste putin din experienta traita la Romania Danseaza: "Am inceput asa prin a intra intr-o babuta”. Hop, niste sprancene ridicate pe fata lui Cheloo. Atat i-a trebuit juratului ca sa afirme, in gluma: “Eu n-am intrat niciodata intr-o babuta. Si nici nu-mi doresc”. La show-ul cu dans, a vrut sa surprinda putin juriul, dar, de fapt, le-a facut o surpriza de zile mari cand a aratat mai mult decat era necesar. De-aici isi da seama Cheloo ca nu-i stie fata, dar ii stie fundul. Lucru important pentru Stefania.

Momentul adevarului. Incepe sa cante, dar si sa danseze, ca sa umple scena de talent. Se descurca binisor. La finalul prestatiei, Bittman ii reaminteste: "Sa nu uitam ca nu suntem la Romania Danseaza". Cheloo, taios: “Nu stiu cat de bine dansezi pentru ca la televizor nu ma uit, dar de cantat nu canti”. Mai bine de atat nu putea s-o spuna! Intr-un acord deplin, ceilalti membri ai juriului “perpetueaza” ideea lui Cheloo. Si ca sa n-o mai lungeasca, raspund in cor un mare “NU” pentru tanara domnisoara.

Fata nu pleaca foarte suparata. Poate ca deja stie incotro sa se indrepte. La alt concurs de descoperit talente, evident. Totusi, Delia isi face datoria si ii spune: "Multumim si oricum esti foarte dulce, sa stii".

Bernard vrea sa fac zob scena cu "3 de DA", dar pleaca acasa cu 2 de NU... Fata mea este model! Isabelle Covrig este facuta pentru scena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x