Antena Căutare

Stela Enache a readus "Ani de liceu" pe scena X Factor

Printre invitatii speciali ai celei de-a patra gale romanesti se numara si doamna Stela Enache, cea care a facut istoria cu melodia "Ani de liceu".

Galerie
Stela Enache - "Ani de liceu"

E seara romaneasca! Cu aceasta ocazie speciala, au venit la X Factor adevarate legende ale scenei artistice romanesti. Dupa ce Margareta Paslaru a interpretat o compozitie proprie, piesa "Libertatea nu se invata", a venit si randul Stelei Enache.

Duminica seara, Stela Enache a venit pe scena X Factor cu melodia care a facut istorie: "Ani de liceu". Piesa a strapuns barierele de sex, varsta, educatie si cu siguranta pe cele de generatie. Se canta la fel de bine in 1986, atunci cand a fost compusa de Florin Bogardo, dar si in 2012, la balurile bobocilor care termina liceul. "N-as fi crezut ca aceasta piesa o sa aiba o viata atat de lunga"

Despre X Factor, Stela Enache a spus ca sunt voci bune, lucrate. "Ma bucur ca vine din spate un nou val de artisti", a mai spus ea.

Doamna scenei romanesti: Margareta Paslaru a cantat live, o piesa proprie, pe scena X Factor... START VOT! Voteaza-ti concurentul preferat la 1313! Alti DOI parasesc X Factor asta seara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x