Antena Căutare

Sufera in tacere: Raduly Botond le duce dorul logodnicei sale si parintilor

Saptamana trecuta, in a doua gala live, Raduly Botond a avut parte de o surpriza de proportii: dupa ce nu o mai vazuse de mult timp, a avut ocazia de a o privi pentru prima oara in rochie de mireasa, pe scena X Factor. Pana sa se reintalneasca insa, el i-a dus dorul in fiecare zi atat ei, cat si parintilor sai.

Sufera in tacere: Raduly Botond le duce dorul logodnicei sale si parintilor Galerie
Boty le duce dorul parintilor si logodnicei sale

Saptamana trecuta, in a doua gala live, unul din concureni a avut parte de o surpriza de proportii: dupa ce nu o mai vazuse de mult timp, Raduly Botond a privit-o pentru prima oara in rochie de mireasa pe logodnica sa, pe scena X Factor. Pana sa se reintalneasca insa, el i-a dus dorul in fiecare zi atat ei, cat si parintilor sai.

Cativa concurenti au fost vizitati in casa X Factor de familiile lor, insa Raduly Botond nu a fost atat de norocos. Ar fi prea scump pentru parintii si iubita lui sa vina sa il vada. In plus, si timpul e o problema. Boty, asa cum e alintat de echipa X Factor, ii intelege complet, insa, in acelasi timp, isi dorecte foarte mult sa ii aiba alaturi.

"As vrea tare mult sa ii vad... macar pentru o ora... doua, trei, hai o zi, bine, hai o saptamana!", spune Raduly, aratand de fapt cat de dor ii e de familia sa.

Parintii lui se iubesc foarte mult, chiar si acum, la zeci de ani de cand sunt impreuna. "Ma consider foarte norocos pentru ca am crescut intr-o familie fericita!". Cel mai dor ii este, probabil, de logodnica sa. Cand a plecat insa, a lasat-o cu instructiuni clare: "Asteapta-ma, ca vin acasa cu 200.00 de euro!"

"Dezastru total" in casa X Factor: tensiuni si discutii incinse din cauza dezordinii... "Am fost o diva!' Iulia Manolache stie ea ce face!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x