Antena Căutare

Sunt patru, sunt haioşi şi talentaţi! "Copacul" lui Aurelian Andreescu s-a auzit mai frumos ca niciodată: "A fost o plăcere să vă ascult, Ad Libitum"

Vin din Cluj, sunt extrem de talentaţi şi se bucură parcă mai mult ca alţii de această experienţă. Ei sunt "Ad Libitum Voices"

Vin din Cluj, sunt extrem de talentaţi şi se bucură parcă mai mult ca alţii de această experienţă. Ei sunt "Ad Libitum Voices"

"Suntem ca cei patru muschetari, avem şi un D'Artagnan cu noi", spune unul dintre membrii formaţiei.

Pentru audiţii au ales o melodie clasică, nemuritoare: piesa lui Aurelian Andreescu - "Copacul". Ce a ieşit?! Unul dintre cele mai frumoase momente de la "X Factor". Publicul şi juriul sunt în picioare iar aplauzele nu puteau fi mai zgomotoase.

"Mă cam aşteptam la un grup pur masculin ca Ad Libitum. Locul vostru este aici, bravo!", spune Ştefan Bănică, completat de Delia: "A fost o plăcere să vă ascult şi să vă văd".

Andra Boştină a vrut să fie memorabilă, dar nu prea i-a ieşit. Ştefan: "Parcă alergai o găină cu un topor"... Moment genial! Carla's Dreams cântă, în premieră, şlagărul "Ce seară minunată". Aşa ceva nu ai voie să ratezi:...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Ultimele știri
x