Antena Căutare

"Suntem trei și cântăm la fix!" Trupa „3 o'clock”, apariția retro, sexy, dar cuminte, care a ridicat juriul în picioare. "Mulțumesc că ați venit!"

"Sunteţi o apariţie", o remarcă de altfel adevărată 100%. Răzvan nu minte! Despre cine vorbim? Păi, sunt trei, au 20 de ani, vin din Cluj şi sunt mega talentate. Da, sunt trei fete, gata să întoarcă lumea cu susul în jos şi să îşi facă un nume în lumea muzicală.

"Sunteţi o apariţie", o remarcă de altfel adevărată 100%. Răzvan nu minte! Despre cine vorbim? Păi, sunt trei, au 20 de ani, vin din Cluj şi sunt mega talentate. Da, sunt trei fete, gata să întoarcă lumea cu susul în jos şi să îşi facă un nume în lumea muzicală.

Mai exaaact, vorbim despre trupa 3 o'clock, înfiinţată în 2012, iar în formula în care au ales să se prezinte în această seară sunt de doar câteva luni. Dar se armonizezi perfect! Şi cred ele că este fix ceea ce trebuie pentru acest show.

"Suntem tinere, suntem pline de viaţă şi încercăm să transmitem publicului de fiecare dată asta". Şi foarte entuziasmate să se prezinte în faţa juriului.

Cele trei "fantastice" au interpretat un deley, cântat pe voci, extraordinar! Şi uite aşa au reuşit să ne poarte într-o altă perioadă. Ataaat de retro şi sexy!

Juriul a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. "Mi-aţi făcut ziua frumoasă", a fost remarca lui Ştefan Bănica. Iar Horia s-a arătat extrem de încântat. "Mulţumesc că aţi venit!".

Clar! DA pe linie din partea juraţilor. Nici nu se putea altfel. Cele trei simpatice merg mai departe!

"Nu filmați burta, frațior, că eu lucrez la asta!" De la iUmor, direct în fața juraților X Factor! Alexandru A... Moment UNIC pe scena X Factor! Mihaela Platon, musical de excepție. Vocea și prezența ei i-au blocat pe jurați: "Tu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x