Antena Căutare

SURPRIZĂ muzicală din partea Nicoletei Nucă! Finalista X Factor lansează un nou single, în colaborare cu un artist cunoscut

Nicoleta Nucă, basarabeancă focoasă care a impresionat audiența sezonul trecut la X Factor, vine cu o nouă surpriză pe plan muzical.

Nicoleta Nucă, basarabeancă focoasă care a impresionat audiența sezonul trecut la X Factor, vine cu o nouă surpriză pe plan muzical.

După succesul pe care l-a înregistrat cu piesa „Nu sunt”, artista se pregătește să lanseze acum melodia “Spune-mi ce vreau să aud”, în colaborare cu Cabron.

Vestea a fost confirmată de Cabron, după ce a postat pe pagina sa de Facebook o poză la care a adăugat: ”Nicoleta Nucă îmi “spune” ce vreau să aud”, totodată însoţită de hashtag-ul ”single nou”, ”spune-mi ce vreau să aud”.

Nu uita – din 18 septembrie, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4 ‪#‎xFactor5 #xFactorRo.

NU rata marea premieră ‪#‎XFactor5 JOI, 17 septembrie, de la 20:30, la Antena 1!

PRO sau CONTRA operații estetice? Află ce crede NICOLETA NUCĂ!... Muzica nu este singura lui pasiune. Florin Ristei știe cum să promoveze valorile din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x