Antena Căutare

Tatăl român, mama italiancă! Nu înţelege ce vorbim, dar ştie perfect limba muzicii! "Elena, aşteptam o voce ca a ta"

O cheamă Elena Araveicei, are 16 ani şi vine din Italia. Tatăl ei este român, mama italiancă. Nu prea stăpâneşte limba noastră, dar se descurcă ideal atunci când începe să cânte

O cheamă Elena Araveicei, are 16 ani şi vine din Italia. Tatăl ei este român, mama italiancă. Nu prea stăpâneşte limba noastră, dar se descurcă ideal atunci când începe să cânte.

Problemele cu banii l-au trimis pe bărbat în Italia, acolo unde, în urmă cu 17 ani, şi-a găsit fericirea. Elena e rezultatul iubirii lor, dar munca l-a ţinut pe tată departe de casă şi de familie. Tocmai din acest motiv, stând mai mult cu mama, micuţa a învăţat doar limba italiană.

Pentru a se putea înţelege cu juraţii, tatăl său a ajutat-o pe scena X Factor. Eh, dacă ar fi ştiut că Horia ştie absolut toate limbile lumii, sigur rămânea în culise. Şi dacă dialogul a fost mai greu, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi în momentul cântării.

"Elena, îţi mulţumesc că ai venit la X Factor. Aştept o voce ca a ta de la începutul concursului", a spus Ştefan Bănică. Delia şi Brenciu au fost de aceeaşi părere, iar eleva de 16 ani merge mai departe cu trei de DA!!!

Super concurs: Spune-ne care este concurentul tău preferat și poți câștiga O CANĂ și O PELERINĂ X FACTOR... Meserie DURĂ, suflet CALD! Carmen Lungu, subofiţer MAI, emoţie până la lacrimi! Trei de DA, să trăiţi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x