Antena Căutare

„Pentru prima oară în televiziune, am avut o reacție total incontrolabilă!” Vezi la ce s-a referit Ștefan Bănică, vineri, 20.30, în sezonul 4 X Factor!

Juratul Ștefan Bănică a vorbit la Observator despre relația sa cu Horia Brenciu și Delia, cea mai surprinzătoare audiție din viața lui și cu ce surprize vine noul sezon X Factor!

Juratul Ștefan Bănică a vorbit la Observator despre relația sa cu Horia Brenciu și Delia, cea mai surprinzătoare audiție din viața lui și cu ce surprize vine noul sezon X Factor!

Noul jurat a mărturisit că se înțelege foarte bine cu noii lui colegi. Dacă lui Horia „îi mai taie macaroana”, pe Delia o lasă să fie ea: „M-a surprins plăcut. Ea e pe bune, spune lucrurilor pe nume”. Cum va fi el în meseria de jurat? „Eu sunt un tip exigent cu mine însumi, automat sunt exigent și cu ceilalți”, a spus Ștefan Bănică, asigurându-ne că deciziile vor fi luate extrem de corect.

Cât despre show, juratul ne-a mărturisit că vom fi încântați, la fel ca și el, de diversitate. Unii participanți ne vor uimi cu vocea și prezența scenică - „pentru prima oară în televiziune, un concurent m-a făcut să am o reacție total incontrolabilă” -, alții „nu au nicio treabă cu muzica, dar te vor face să râzi cu lacrimi”.

Așadar, nu trebuie să ratezi debutul supershow-ului X Factor, vinerea aceasta!

Vineri, de la 20:30, începe X Factor!!! Ștefan Bănică va fi prezent ASTĂZI la Observator 16... Vineri, de la 20:30, începe "X Factor"! Natalia Selegean s-a transformat într-o adevărată divă! Ascultă cel ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x