Antena Căutare

Tensiuni intre juratii X Factor. Delia, Cheloo si Dan Bittman, pregatiti pentru noi eliminari

Se simte tensiunea intre juratii X Factor care au pierdut deja cate un concurent.

Tensiuni intre juratii X Factor. Delia, Cheloo si Dan Bittman, pregatiti pentru noi eliminari Galerie
Delia, Cheloo si Dan Bittman sunt pregatiti pentru noi eliminari

Se simte tensiunea intre juratii X Factor care au pierdut deja cate un concurent. Cheloo ii anunta pe Delia si pe Dan Bittman ca va avea "grija" de echipele lor la urmatoarea gala live, care va fi duminica, de la 20.30, la Antena 1. Tot duminica, dupa miezul noptii, vor mai parasi competitia inca doi concurenti.

Cheloo si Delia si-au pierdut deja cate un concurrent, iar singurul mentor care a ramas cu echipa completa este Dan Bittman. Baiatul rau din juriu nu s-a impacat cu prima infrangere si a promis ca se va razbuna. “Cei patru care au trecut mai departe merita toata atentia mea si trebuie eliminati”, a amenintat Cheloo.

Loreen, castigatoarea Eurovision, va face show pe scena X Factor la urmatoarea gala live, in timp ce publicul isi va vota favoritii, prin SMS, la numarul 1313. Alti doi concurenti vor parasi competitia duminica. La miezul noptii, vor ramane doar 11 aspiranti la titlul de "urmatorul star al Romaniei".

Muzica, dans si Euphoria la galele LIVE: Loreen, castigatoarea Eurovision 2012, vine astazi la X Factor!... Dragoste si ura la X Factor: Va reusi Laurentiu sa imblanzeasca “scorpia” din Bernice?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x