Antena Căutare

The Twins, nepoatele părintelui Galeriu, binecuvântate cu tinerețe fără bătrânețe! Ruxy şi Betty formează GRUPUL IDEAL!

Ruxandra și Beatrice au stat mult timp în culise. Alături de mama lor, prin culisele sălilor de teatru. De aici pasiunea, de aici experiența în muzică.

Ruxandra și Beatrice au stat mult timp în culise. Alături de mama lor, prin culisele sălilor de teatru. De aici pasiunea, de aici experiența în muzică.

Gemene - una este cu 30 de minute mai mare, dar cealaltă are avantajul frumuseții, atunci când râde. Pe scenă sunt de ani de zile, mai precis, de 20!

Sunt fermecătoare. Gropițe, latex și piele din cap până-n picioare, zâmbete până la urechi și energie ca la 20 de ani. Ruxy și Betty, totuși, au câte 43 de ani fiecare. Sunt nepoatele unuia dintre cei mai importanți duhovnici ai Ortodoxiei române, preot și profesor de teologie – părintele Constantin Galeriu.

Vorbesc mult, repede, te amețesc plăcut. Chip și Dale în formă umană și-au scuturat energia pe "Shake It Off" – Taylor Swift și-au primit un triplu DA.

E greu să fii Cocoon Kills! Andrei Rezmiveş, omul îndrăgostit de "Pisy" şi care nu-şi foloseşte bine... "... Batjocorită la școală, apreciată la X Factor! Xenia Chitoroagă, o voce de înger care vă lasă fără cuvinte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x