Antena Căutare

Știai că Horia Brenciu are un frate celebru în străinătate? Uite cât de bine seamănă cei doi

Horia Brenciu se numără printre cei mai iubiți artiști din România, însă puțini sunt cei care știu că juratul X Factor are un frate celebru peste hotare.

Horia Brenciu se numără printre cei mai iubiți artiști din România, însă puțini sunt cei care știu că juratul X Factor are un frate celebru peste hotare.

Marius Brenciu, căci despre el este vorba, este tenor și a cântat de-a lungul carierei sale la opere sau cu orchestre filarmonice din Berlin, Zurich, Paris, Lisabona, Monte Carlo sau Tokyo. De asemenea, fratele juratului X Factor a reușit să cucerească și Marea Britanie în 2001, după ce a câștigat concursul BBC Cardiff Singer of the World.

În semn de apreciere pentru fratele său, Horia Brenciu a postat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook, alături de o fotografie cu fratele său.

"Omul pe care îl admira de mic copil este chiar fratele lui, Marius, plecat în străinatate, dar cu care a facut lecţii de pian şi canto când erau puştani. ", a scris artistul.

Nu uita – din 18 septembrie, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4 ‪#‎xFactor5 #xFactorRo.

NU rata marea premieră ‪#‎XFactor5 JOI, 17 septembrie, de la 20:30, la Antena 1!

IMAGINI de colecție! Așa vrea să arate Delia la 80 de ani... A fugit din calea războiului din Siria, iar acum urmează să participe la X Factor România! Află povestea lui Zach...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x