Antena Căutare

Toamna, se numara bobocii X Factor. Cunoaste-i pe cei care vor face anul asta show!

Inimile le bat cu putere. Se indreapta spre primele auditii pentru un show de rangul X Factor cu inima stransa. Pasesc spre scena, iau microfonul si canta cu suflet. La finalul melodiei, Cheloo, Delia si Bittman dau verdictul - merg mai departe sau nu. Aspirantii titlului de Castigator X Factor vor trai clipe de agonie si extaz sezonul acesta, la X Factor!

Toamna aceasta, X Factor se intoarce la Antena 1 - mai spectaculos, mai emotionant si mai... traznit decat anul trecut. Delia, Cheloo si Dan Bittman revin la "datorie". Isi ascut simturile pentru a depista cine are potentialul de a fi urmatorul star X Factor.

Sezonul acesta, romanii cu voce, carisma si talent de entertainer s-au inscris in concurs, decisi sa ii dea pe spate pe jurati. Unele auditii i-au ridicat pe cei trei in picioare, altele nu i-au convins deloc si multe au reusit sa ii amuze.

Concurentilor nu le-a fost deloc usor. Daca o parte dintre ei s-au intors la Razvan si Dani dansand de fericire, nu au fost putini cei care au clacat pe scena.

Cunoaste-i pe o parte dintre ei si vezi alte momente inedite de la auditii, in video de mai sus!

Nu uita: poti urmari primul episod X Factor LIVE, pe AntenaPlay, duminica, 22 septembrie, de la ora 20.30!

VIDEO! Ai muzica in suflet? Ai X Factor! Vezi primele imagini din noul sezon!... Primul superstar X Factor Australia: Un pusti de 14 ani i-a adus pe jurati in pragul lacrimilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x