Antena Căutare

Tocuri periculos de înalte. Cum arată perechea de pantofi pe care Loredana a ales-o pentru a accesoriza un little black dress

Loredana e o divă în adevăratul sens al cuvântului. Juraata emisiunii „X Factor” de la Antena 1 a făcut senzație după ce a postaat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare purtând niște tocuri periculos de înalte.

Tocuri periculos de înalte. Cum arată perechea de pantofi pe care Loredana a ales-o pentru a accesoriza un little black dress Galerie
Loredana, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva”

Loredana este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite artiste din România, aceasta având aproximativ jumătate de milion de fani doar pe pagina sa oficială de Instagram.

Recent, frumoasa jurată a emisiunii „X Factor” și-a impresionat admiratorii cu o ținută extrem de elegantă și sexy, în a doua ediție a show-ului de la Antena 1.

citește și: Amintiri dureroase din copilăria Loredanei: "Durerea sufletească este o traumă pe care o porți cu tine toată viața"

Aceasta a ales să poarte o rochie în stilul little black dress, de culoare neagră și extrem de mulată, ce i-a pus în valoare de minune silueta de invidiat.

Tocuri periculos de înalte. Cum arată perechea de pantofi pe care Loredana a ales-o pentru a accesoriza un little black dress

Loredana, jurata emisiunii „X Factor” (sursa foto: instagram)

Loredana, jurata emisiunii „X Factor” (sursa foto: instagram)

Și ca ținuta să fie superbă până la capăt, Loredana a ales o pereche de pantofi cu toc periculos de înalt, stil animal print.

Fiecare detaliu al ținutei a scos în evidență faptul că jurata emisiunii „X Factor” este o divă în adevăratul sens al cuvântului. Vestimentația aleasă a fost pe placul fanilor, care au oferit mii de aprecieri și numeroase comentarii pe Instagram.

citește și: Loredana, apariție care îți taie respirația. Fotografia care a creat un val de reacții | Foto

„Te iubesc mult Lori, arăți super❤️❤️”, „Esti superba😘”, „Mamă! Cât de frumoasă ești. Pe zi ce trece, parcă tot mai superbă devi. Bravo lori. Ești ca un trandafir de frumoasă.👏❤️”, iată doar o parte din mesajele primite de Loredana, pe pagina sa oficială de Instagram.

Pe Loredana o puteți vedea vinerea, de la ora 20:30, la Antena 1, în noul sezon al emisiunii „X Factor”.

X Factor, lider de audiență! Florin Ristei se simte de neoprit: „V-am zis că o să câștig X Factor anul acesta?!”... Grupul Super 4, moment de senzație înainte să urce pe scenă. Băieții s-au întâlnit cu Ilona Brezoianu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x