Antena Căutare

Toți fanii să fie pe fază! Cum sună noua piesă "Triunghiuri" a celor de la Carla's Dreams, în limba română

Noua piesă a celor de la Carla's Dreams le-a intrat repede la suflet fanilor. ”Треугольники” a fost lansată în limba rusă, dar cât de curând, aceștia au promis și o variantă în limba română. 

Noua piesă a celor de la Carla's Dreams le-a intrat repede la suflet fanilor. ”Треугольники” a fost lansată în limba rusă, dar cât de curând, aceștia au promis și o variantă în limba română.

Simpaticii moldoveni au un succes nebun în Rusia! Piesele băieţilor se aud peste tot, iar noua melodie i-a înnebunit de fani. După cum vă așteptați, titlul face referire la triunghiurile amoroase, poveștile de iubire complicate în care o a treia persoană întodeaună complică totul, potrivit zutv.ro.

Dacă nu mai ai răbdare până când Carla's Dreams lansează piesa și pentru români, vezi AICI traducerea versurilor.

Carla’s Dreams este unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune care au reuşit să cucerească publicul într-un timp relativ scurt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În anul 2014, Alexandra Crișan impresiona juriul X Factor. Povestea sa a adus lacrimi în ochii celor prezenți în sală... Carla's Dreams are piesă nouă! "Imperfect" tocmai a fost lansată, iar fanii deja o consideră hit. "Trăiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x