Antena Căutare

Trageti jaluzelele si puneti muzica rock pentru felina asta!

Dupa rap si romante, sa luam o gura de aer proaspat; de muzica rock si dans energic. Asa intra in “scena” Daria Lupescu, 22 de ani, studenta la Psihologie. Pe sub ochii de pisica, priveste languros camera. Se ocupa de muzica si nu crede ca va face vreodata altceva.

Dupa rap si romante, sa luam o gura de aer proaspat; de muzica rock si dans energic. Asa intra in “scena” Daria Lupescu, 22 de ani, studenta la Psihologie. Pe sub ochii de pisica, priveste languros camera. Se ocupa de muzica si nu crede ca va face vreodata altceva.

Apare in fata juratilor intr-o rochie pe un umar, rosie, pana la glezne, stransa in talie, si cizme. Are parul strans intr-o codita intr-o parte si un cercel in ureche. Hmm… cam gros imbracata, pentru gustul lui Bittman :d

Daria ii priveste intens pe jurati si poarta un zambet misterios. Ceva e cu fata asta; vrea ca auditia ei sa fie o surpriza, dar inainte sa inceapa… zice sa tragem jaluzelele. Cine, noi? Unde, acasa? Nu, ea. Faldurile rochiei, cu un snur. Opaaa! Cheloo si Bittman se asaza mai bine in scaune. Daria se apleaca tacticos si ridica poalele rochiei mai sus de genunchi. Dan vrea sa inteleaga mai bine mecanismul: “Nu se trage si de sus?”

Fata rade cu pofta; a atras atentia juratilor si a publicului. Nota 10 pentru tactica. Auditia ramane o surpriza pentru cateva secunde… apoi incep acorduri rock si concurenta isi intra in ritm. Se transforma intr-o felina gratioasa si scapa primele sunete de pradator. Melodia lui AC/DC e perfecta pentru ceea ce Daria vrea sa faca: sa devoreze publicul, cum spunea odata Cheloo.

Miscarile ei sunt precise, iar Cheloo nu isi poate stapani zambetul. Iata o concurenta care se simte bine pe scena! “You Shook Me All Night Long” ia sfarsit si Daria isi rezuma pozitia de fata cuminte, cu mainile la spate, ca la scoala.

“Prea cumintica”, constata Bittman. “Psihopatii au doua fete”, replica Cheloo. Doar am vazut cum s-a transformat tanara pe scena. Baietii sunt incantati, se vede de la o posta, iar Deliei i-a placut numarul fetei. Fara preambul, Dan Bittman ii da verde, atat pentru snur cat si pentru voce.

Cheloo spune si el DA, si cu votul afirmativ al Deliei, Daria revine in culise. Mama ei o asteapta si roseste brusc cand Dani o da de gol: “Mama ta a zis ca un ginere precum Cheloo nu ar strica la casa omului”. Dani, Dani, nu mai speria fetele - ca s-ar putea sa te arzi: “Un barbat trebuie sa fie barbat” sopteste Daria.

Suntem oameni. Ne indragostim. Restul e...POVESTE! A cerut-o in casatorie pe scena, iar ea a zis DA!... X Factor, lider de audienta in fiecare duminica. Urmatoarele doua editii, pe 21 si 22 octombrie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x